Tel: 0488-442727 Mob: 06-51325533 Email: gebrvansetten@letteland.nl Fax:0488-442699

Rootcontrol

Ook hierin hebben we een assortiment van verschillend soorten. Rootcontrol betekent dat de bomen worden gekweekt in een kweekzak. Hierdoor zijn deze het gehele jaar leverbaar. Deze bomen kunt u dus ook midden in de zomer planten. Het assortiment bestaat uit laan–en sierbomen en voorgeleide sierbomen zoals bijvoorbeeld de dakplantaan en dakhazelnoot. Deze bomen worden geleverd met kluit. Desgewenst bezorgen wij bij u thuis.

Bomen in pot teelt

Deze laan–en sierbomen worden gekweekt in pot in onze eigen tunnelkassen. Veel van deze bomen worden in pot gekweekt omdat veredelen in volle grond meestal niet mogelijk is.

Volle grond teelt

Letteland heeft een groot assortiment volle gronds laan- en sierbomen dat direct vanaf de kwekerij wordt geleverd. Volle grond betekent dat de boom wordt geleverd zonder kluit. Deze bomen zijn niet gekweekt in een kweekzak of pot, maar komen direct van het land. Vollegrond(s)bomen zijn leverbaar van september tot april. Ons assortiment bestaat uit ruim 160 soorten die wij leveren aan bedrijven, particulieren en overheid. U kunt één of meerdere bomen reserveren en afhalen bij ons bedrijf in Opheusden. Omdat het eigen kweek is, hebben wij in vrijwel alle gevallen de door u gewenste boom op voorraad